Thursday, June 13, 2013

Pangkor woot3x...

layan gambar je boleh...hihi..
gambar byak yg xde sbb kamera dengan adik..so x boleh nak upload, marilah kita layan gambar -gambar yang ade...









kitaorang stay kat teluk dalam resort..bolehlah dari xde...cuma kecewa ckit sebab bayar mahal..tapi x seprti yang diharapkan...angin jugak aku..adik aku lagila berangin...masa nak balik,adik aku minta laundry beg,tp smpi ke sudah xdpt....iron pun sama...hampeh...sarapan pagi pun xbest sgt...tp rezeki jgn ditolak,maka kita hadap je la...

gmbar sarapan,bilik semua ade dlm kamera..so xdpt nak diupload...

after balik dari pulau pangkor,itaorang berjalan ke kuala sepetang..ala tempat yang popular dengan MEE UDANG MAK JAH...ohsemmmm...
terbaik la..semua makanan kat situ semua ada udang..sesapa peminat tegar udang...bolehla mencuba..terbaik...meh layankan gambar2 mee udang..



terliur x..hihi....conclusionnya percutian ke pangkor bestla juga sbb semua family aku ikut....tu yang best sebnarnya...hihi..

No comments:

Post a Comment