Friday, June 28, 2013

LOVE SOMEBODY

"Love Somebody"

I know your insides are feeling so hollow
And it's a hard pill for you to swallow, yeah
But if I fall for you, I'll never recover
If I fall for you, I'll never be the same

I really wanna love somebody
I really wanna dance the night away
I know we're only half way there
But you can take me all the way, you can take me all the way
I really wanna touch somebody
I think about you every single day
I know we're only half way there
But you can take me all the way, you can take me all the way

You're such a hard act for me to follow
Love me today, don't leave me tomorrow, yeah
But if I fall for you, I'll never recover
If I fall for you, I'll never be the same

I really wanna love somebody
I really wanna dance the night away
I know we're only half way there
But you can take me all the way, you can take me all the way
I really wanna touch somebody
I think about you every single day
I know we're only half way there
But you can take me all the way, you can take me all the way
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

I don't know where to start, I'm just a little lost
I wanna feel like we never gonna ever stop
I don't know what to do, I'm right in front of you
Asking you to stay, you should stay, stay with me tonight, yeah

I really wanna love somebody
I really wanna dance the night away
I know we're only half way there
But you can take me all the way, you can take me all the way
I really wanna touch somebody
I think about you every single day
I know we're only half way there
But you can take me all the way, you can take me all the way
Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh

You can take me all the way, you can take me all the way, yeah.





nota kaki : KRABI wait for me next year...

Monday, June 24, 2013

Addicted

OMG...
da teraddict sgt pada ini...



hahaha...gile candy..da level 91...weeeee...berapa lama lagi nak abis da...sikit2 nak buka game ini...nasib kerja still jalan...

nota kaki..mood berkursus on....termination here i come....

Monday, June 17, 2013

takdir dan waktu pun boleh...

dear diary blog,

tajuk diatas ade kena mengena ke..hihi
x,hari tu ada terbaca kat facebook pasal takdir setiap orang berbeza2...xpyah nak cemburu sesama manusia...
kita hanya perlu percaya Allah..lambat atau cepat..yang penting usaha doa tawakal...
hihi...
contoh cam aku yh still single..n belum kawin...kalau buka facebook,mesti ade nmpak or baca status kwn yg tulis cmni
1)dating with en hubby..bestnya
2)masak untuk en suami....weeeee
3)jemputlah dtg ke majlis perkahwinan saya....etc...

xpun upload gambar
1.bersama orng tersayang,
2.pg makn bersama sayang...
3.gambar bertunang
4.gambar berkahwin

(ko x rasa stress ke?)mulalah nak unfriend..hihihi
mestila terdetik kt dalam hati,rasa cm menyampah..padahal rasa jelous sbb die ada suami,boyfriend or teman tp mesra...hahaha...
normal la kalau berperasaan begitu ye x?(ke aku sorang je rasa)

Contoh lain ko dah kawin, tp belum still ade baby...(mesti dalam hati naik stress bila kwn2 asik upload gmbar anak dieorng...) kan2....

tp kita mesti stay cool,rilex..n steady..biarlah berpuluh2,or beratus2 or beribu kali ko pujuk hati..doesnt matter stay strong... cam gambar adik kt bawah ni..yeahhhh....



nota kaki:meeting hari2...jgn kita stresskan  diri...bacalah novel dibawah ini...hihihi oh abg EHSAN...melting

Thursday, June 13, 2013

zoo singapore...here i come...

lepas balik dari pangkor,aku berjalan lagi...kali ni x jauh sgt...pegi zoo singapore..

mcm besa,layan gambar je boleh...hahahaha..malas nak menaip...kitorang tiga orang je..gadis2 semua...hehe
of coz la gambar tuan tanah yg pertama...masa ni dalam pkul 11.00 pagi...

 kitaorang gerak dari johor dalam pukul 9 pagi..sarapan dulu,cri air mineral,isi minyak penuh siap2..baru zassss ke singapore...tuan tanah drive okkk..mih..mih...percaya x...of coz nerbous masa kat imigresen..tp mestila pandai berlakon...follow jer kereta depan...gambar kt imigresen x smpat nak snap sbb saya busy buat autopass utk kereta...sbb kereta xpernah masuk singapore lagi...dalam sejam juga lah buat sbb ramai orng...pas da setlle semua,marilah kita berjimba...huhu..
layan la lagi gambar2 kat zoo singapore...



















 amacam best x.???..pernat wei...zoo singapore tu besar gila...kitaorang tawaf 2 jam je..pastu da x larat ,ade gak train utk bawak jalan2 sekeliling..tapi kitaorng xnaik,konon2 nk jalan kaki...boleh bakar kalori..ujung2 x larat nak jalan,maka marilah kita seret je kaki itu..bila da abis 2 jam,marilah kita cari souvenir plak utk kenangan2 semalam..haha..aku beli mug yang besar gila harga 25 dollar n magnet fridge utk beberapa orng kwn...gambar ilek sbb mls nak snap..da penat...

pas keluar zoo,kitorang pun searching masjid and tempat makan...make sure korang ade GPS dalam kereta bila masuk singapore sbb sgt mudah kalu ade GPS utk cari tempat yg kamu ingin pergi..maklumlah papan tanda kat singapore ni kebanyakkan nya umum..xdetail sgt papan tandanya..so susahla..maku sure jangan melebihi had laju yang ditetapkan bila drive kamera had laju dimana2 yer..AWAS...hahaha
kitaorang cari makan kat beach road n pergi masjid fatimah untuk solat zuhur n asar sekali...
mee goreng ini menggoda sekali..nyum3x...
 pas settle semua marilah kita berjalan lagi...kali ni pergi Geylang Serai..jalan2 kat pasar die...bestla juga...rambang mata tengok kain2 yng die jual...lepas da penat tawaf...last tempat kitaorang pergi...masjid sultan..utk solat magrib...n makan malam sekali..kitorang mmg target nak balik lepas mgrib utk mengelakkan jem di imegresen singapore...pastu singgah kedai makan ZAMZAM...makan die semua sedap2...kitorang order murtabak je..sbb kenyang lagi...
  pas dah settle semua, marilah kita kembali ke pangkal jalan..mih..mih...masa ni still jem lagi...motor2 semua berpusu2 nak keluar singapore, kereta apatah lagi.....hmmmm

Alhamdullilah,kami selamat sampai juga ke johor dengan selamatnya....rasa sgt puas dan best dan pernat..tp overalll BEST....hihi...

Pangkor woot3x...

layan gambar je boleh...hihi..
gambar byak yg xde sbb kamera dengan adik..so x boleh nak upload, marilah kita layan gambar -gambar yang ade...









kitaorang stay kat teluk dalam resort..bolehlah dari xde...cuma kecewa ckit sebab bayar mahal..tapi x seprti yang diharapkan...angin jugak aku..adik aku lagila berangin...masa nak balik,adik aku minta laundry beg,tp smpi ke sudah xdpt....iron pun sama...hampeh...sarapan pagi pun xbest sgt...tp rezeki jgn ditolak,maka kita hadap je la...

gmbar sarapan,bilik semua ade dlm kamera..so xdpt nak diupload...

after balik dari pulau pangkor,itaorang berjalan ke kuala sepetang..ala tempat yang popular dengan MEE UDANG MAK JAH...ohsemmmm...
terbaik la..semua makanan kat situ semua ada udang..sesapa peminat tegar udang...bolehla mencuba..terbaik...meh layankan gambar2 mee udang..



terliur x..hihi....conclusionnya percutian ke pangkor bestla juga sbb semua family aku ikut....tu yang best sebnarnya...hihi..