Monday, February 25, 2013

pewangi itu...

pewangi kereta.. aku rasa aku mmg x boleh nk pakai pewangi kereta... sebabnya aku akan perning.... adoyai puas sudah ku mencuba, tapi pewangi itu xkkan berthan lama..paling lama pun setengah hari je dalam kereta aku... ape pun x boleh.. ak ended up pakai daun pandan.... hahaha...tradisional betulkan.. tapi best bau daun pandan ni.. lepas tu daun pandan ni boleh halau lipas and semut yg ade dlm kereta korang.... yeah...hidup daun pandan... nota kaki:air green tea sama x dengan air daun pandan....hahaha..mencuba dengan gigih utk membuat strawberry cheese cake...ggmu

No comments:

Post a Comment