Thursday, February 28, 2013

u see what i see

ececehhhh..
tajuk nak meletop jer...
huhu...lately kemalas melanda utk update blog...sbb gambar semua dlm hp..mals nak transfer(boleh gtu)
keja makin byk...sobsob..tp alhamdulillah..itu semua rezeki...xpercaya..sila lihat gambar ini

hahaha..sdg berdiskusssi dgn ofismate(tgn pegang hp...huhu)ini semua poyo..nampak meja aku yg berselerak itu...

kn best kalau boleh berehat..seperti gambar dibawah...(windu kat adenin)


apepun...agi hidup agi gelaban...

nota kaki: yesterday i break into tears...i think i cannot hanging anymore...huhu..lama sgt bertabah...but terase diri ini kejam bila tinggalkan opis diwaktu2 begini...bila kena nasihat dgn kawan2...baru sedar cikit..its not good to leave your bos in situation like this...bersama2lah kita merasai kesushan...mungkin semua ini ada hikmahnya..one of them kita jadi lebih berdisplin...

Monday, February 25, 2013

Xmemahami

nape cm pelik je setting pos aku ni ...
apekah ini...

hmmmmmmmmmm........

pewangi itu...

pewangi kereta.. aku rasa aku mmg x boleh nk pakai pewangi kereta... sebabnya aku akan perning.... adoyai puas sudah ku mencuba, tapi pewangi itu xkkan berthan lama..paling lama pun setengah hari je dalam kereta aku... ape pun x boleh.. ak ended up pakai daun pandan.... hahaha...tradisional betulkan.. tapi best bau daun pandan ni.. lepas tu daun pandan ni boleh halau lipas and semut yg ade dlm kereta korang.... yeah...hidup daun pandan... nota kaki:air green tea sama x dengan air daun pandan....hahaha..mencuba dengan gigih utk membuat strawberry cheese cake...ggmu

Monday, February 18, 2013

khabar duka itu

al fatihah kepada en mustafa bin musa(who are my bos), semoga rohmu ditempatkan dikalangan orn2x yg beriman (rasa mcm x percaya) segala pesanan dan pengalaman bekerja dengan beliau akan selalu diingati... Sampaikan salam buat semua Salam terakhir salam teristimewa Kepada kau yang tersayang Pada teman yang ku kenang Pemergian ku ini tak dirancang Usah bertanya mengapa aku Mengucap salam terakhir kepada mu Kerna waktu berputaran Bimbang tak berkesempatan Melahirkan kerinduan terhadapmu Demi sebuah kenyataan Yang amat menyakitkan Aku yang tidak berdaya Hanya berserah padaNya Salam akhir Salam yang teristimewa KepadaNya ku memohon keampunan MelaluiNya ku beri kemaafan Kepadamu Andainya aku punya waktu Masih ku ingin mengulangi semula Saat indah bersama mu Sayang tak berkesempatan Abadikan saja salam ku di ingatan Salam ku yang terakhir

Thursday, February 7, 2013

campur semua..woot3x

lately kemalasan melanda untu update blog,maka marilah sekali harung kite mengupdate
hihihi....
citer ape yg best ek..
1) my new hp

2)me.....huhu





ade gaya mcm bos x?hihi


btw,pagi tadi terdengar ayah membaca satu nasihat dari buku tokoh islam yang berbunyi
wahai amirul mukminin, jgnlah kamu mengejar dan mendekati dunia..sehingga melupakan akhirat seseungguhnya dunia itu seperti ular yang suka membelit dan membelenggu...maka berpesan-pesanlah kita sesama manusia...

raya cina dtg kembali,
kemana destinasi utk bercuti...huhu

nota kaki:cinta utk disewa...menarik..