Tuesday, November 6, 2012

long time crush -cinta x harus memiliki-


smlm tengah asyik melayan facebook...

tiba2.....undangan perkahwinan NAZ&AYU????

SPEECHLESSS,.....hewhew...xtau nak rase ape....
fyi..nazrul tu my bestfren mase belajar kat sabah..sgt2 rapat...even die tau aku simpan perasaan suker kat die,die ttp layan aku baik..xpernah xlayan ok...sentiasa ada dgn aku,sentiasa balas msg aku,sentiasa dengar semua masalah aku..even masa die da ade awek pun..die ttp cari aku.....hmmmm....even aku mcm lari2...bila jumpa die dgn awek die...
tp bila da abis belajar,tgk die bahagia dgn ayu, ak belajar untuk lupakan perasaan aku pada die...sgt susah...

1st thing untuk dilupakan ialah birthday die..walaupun aku xboleh nak lupa..hewhew..cuma aku stop bagi hadiah jelah....x wish happy birthday pade die..tp lepastu die yg ingatkan aku..ko lupa birthday aku yer..apekah?????

2nd thing lupakan no fon dia..walaupun xboleh lupa..mgkin kalau aku hilang ingatan baru blh lupa kot...hewhew...

byak lagi kalau nak tulis..xmuat kot kt dlm blog ni..hehehe....tp apepun aku kena terima yang die akan kawin dgn orng lain...(magic plese happen)

untuk Nazrul,aku doakan kau bahagia hingga hujung nyawa..sobsob..(terase serdih)

No comments:

Post a Comment