Sunday, November 18, 2012

GIGI

Minggu lepas aku cuti seminggu...yela cuti umum selang2 maka dengan bangganya baik aku cuti straight..hehe
ari rabu aku pegi betulkan cermin kereta yang retak...
dan hari jumaat aku pegi cabut gigi..adoi..masa cabut mmg x sakit..bila ubat bius abis..die punya sakit..allah je yg tahu...berdenyut2..nasib ada pain killer...klau x...(rasa nak hentak kepala kat dinding)tapi sebenarnya x baguskan  makan pain killer tu..tapi sakit yg amat..gigi geraham plak...ari kedua sakit tu xhilang lagi..berdenyut2...aku makan pain killer lagi...masuk hari ketiga, pun sama..sakit3x....mak aku kata aku lemah semangat...lembik..(sabar jelah) apstu aku pun google..mcmananak kurangkan sakit ni..salah satunya kumur dgn air garam..maka aku pun try..alhamdullilah...kurang sikit sakitnya...

hari2 cuti sebelum aku cabut gigi,aku habiskan masa aku dirumah dan dipondok merenung masa depan..hew...hew...sambil main masak2x..aku buat capati,dan takoyaki versi ika..maka layanlah gambar2 dibawah...btw pondok aku dilanda banjir...nasib pondok aku tinggi...











nota kaki.: ya allah kau lindungi palestine...

No comments:

Post a Comment