Friday, November 23, 2012

hilang naluri & gediks....

matilah kau bersama cintaku...huhuhu..rasa kuarang ajar sungguh kalau nyanyi lagu ni kan...
tapi kalau orng tu tgh frust, mmg kenala kalau nyanyi lagu ni...huhu
cuba jerit kuat2 nyanyi lagu ni masa tgh frust...pergh3...hahaha

adoiyai..sesaje je tulis entry ni...huhu..nak start tulis entry lagu hilang naluri pun keluar,tu yg tulis kat sini...haha

nak tgk gambar gediks saya,




sila jangan tiru aksi saya...haha..

nota kaki.. istanbul aku dtg sgt best...dpt free calender lagi...haha

Sunday, November 18, 2012

GIGI

Minggu lepas aku cuti seminggu...yela cuti umum selang2 maka dengan bangganya baik aku cuti straight..hehe
ari rabu aku pegi betulkan cermin kereta yang retak...
dan hari jumaat aku pegi cabut gigi..adoi..masa cabut mmg x sakit..bila ubat bius abis..die punya sakit..allah je yg tahu...berdenyut2..nasib ada pain killer...klau x...(rasa nak hentak kepala kat dinding)tapi sebenarnya x baguskan  makan pain killer tu..tapi sakit yg amat..gigi geraham plak...ari kedua sakit tu xhilang lagi..berdenyut2...aku makan pain killer lagi...masuk hari ketiga, pun sama..sakit3x....mak aku kata aku lemah semangat...lembik..(sabar jelah) apstu aku pun google..mcmananak kurangkan sakit ni..salah satunya kumur dgn air garam..maka aku pun try..alhamdullilah...kurang sikit sakitnya...

hari2 cuti sebelum aku cabut gigi,aku habiskan masa aku dirumah dan dipondok merenung masa depan..hew...hew...sambil main masak2x..aku buat capati,dan takoyaki versi ika..maka layanlah gambar2 dibawah...btw pondok aku dilanda banjir...nasib pondok aku tinggi...











nota kaki.: ya allah kau lindungi palestine...

Sunday, November 11, 2012

Remuk Jantung Ku

What to do... speechlessssss



Tuesday, November 6, 2012

long time crush -cinta x harus memiliki-


smlm tengah asyik melayan facebook...

tiba2.....undangan perkahwinan NAZ&AYU????

SPEECHLESSS,.....hewhew...xtau nak rase ape....
fyi..nazrul tu my bestfren mase belajar kat sabah..sgt2 rapat...even die tau aku simpan perasaan suker kat die,die ttp layan aku baik..xpernah xlayan ok...sentiasa ada dgn aku,sentiasa balas msg aku,sentiasa dengar semua masalah aku..even masa die da ade awek pun..die ttp cari aku.....hmmmm....even aku mcm lari2...bila jumpa die dgn awek die...
tp bila da abis belajar,tgk die bahagia dgn ayu, ak belajar untuk lupakan perasaan aku pada die...sgt susah...

1st thing untuk dilupakan ialah birthday die..walaupun aku xboleh nak lupa..hewhew..cuma aku stop bagi hadiah jelah....x wish happy birthday pade die..tp lepastu die yg ingatkan aku..ko lupa birthday aku yer..apekah?????

2nd thing lupakan no fon dia..walaupun xboleh lupa..mgkin kalau aku hilang ingatan baru blh lupa kot...hewhew...

byak lagi kalau nak tulis..xmuat kot kt dlm blog ni..hehehe....tp apepun aku kena terima yang die akan kawin dgn orng lain...(magic plese happen)

untuk Nazrul,aku doakan kau bahagia hingga hujung nyawa..sobsob..(terase serdih)