Friday, September 28, 2012

Konsert Legend....

Pagi yg gelap kini sudah terang,
muhahaha...bos bg tiket free ke konsert retro....(ingat kita ni org lama ker)
disebabkan tiket ni free,maka kami satu opis terpaksa diwajibkan pergi...
btw,minggu ni sgtla bznyer...hari2 meeting....(ingat iron lady ker)
papepun kita layan jela mlm ni punyer lagu retro...

nota kaki:mak suh balik kg minggu ni, ade org nak masuk meminang....apekah...lari!!!!!

Sunday, September 23, 2012

Cuti2 di felda palong

hujung minggu lepas bercuti di felda palong (xbawa kameras..serdih xde gambar)
tp sgt seronok,dpat bersuti,
sblum tu singgah melaka dulu,
teringin nak naik river cruise...xdapat nak naik star cruise kan...muhaha..
sepanjiang naik tu,belajar balik pasal history melaka...hahahaha
tp sblum pegi melaka,kena pegi meeting kat mersing...melihat projek hospital..
hujung minggu yang teruja~

muka ketat sbb panas yg amat~

 teruja nak naik bot malam2....


nota kaki:suke sgt sebut perkataan huk aloh....ahahahaha


Thursday, September 20, 2012

Badminton







Gigih dan teruja ak bermain semalam,
esoknyer sakit badan...(ni makan die)

Tuesday, September 18, 2012

Rindu~

Ape nak buat ni....
rindu nyer....
masukkan gmbar best frenla                                 shida....



nota kaki: terlalu rindu

Monday, September 17, 2012

Alhamdulillah...

Tidak lagi berasa kemurungan tahap kronik..
mungkin sbb da balik kg...
jadi pendengar setia kepada seorang sahabat yang tertekan...
 tiba2 rasa nak upload gambar kat site...bergaya gile nak pegi site valuation...muahaha...

nota kaki: rasa sgt bermotivasi selepas membaca buku travelog haji,apabila dia menyapa, jodohkah namamya.....

Wednesday, September 12, 2012

kemurungan tahap kronik

muhahaha...tajuk gile melampau...
tp aku ok jer...xla kronik sgt...
thanks utk kwn aku sayang..(ye ak x tipu...nama dia memang sayang bte abd rahim)mla2 aku gelak2 gak..
sbb sudi mendengar luahan hati aku...

nota kaki: akhirnya setelah 3 minggu non stop beraya tiap malam, raya tamat jua...


Monday, September 10, 2012

luahan hati

.
bahagia ke aku?
aku bahagia...sumpah...tapi bila
org sekeliling sibuk bertanya
bila?bila?bila?
aku sgt jemu,bosan penat, melayan orng sekeliling...
Ingin saja rasanya aku lari jauh dari sini...
Tinggalkan semuanya...
salahkah kalau aku marah....
salahkah kalau hanya begini...
bukan aku xde perasaan..
bercakap mmg senang...
suruh aku move on...
aku tgh mencuba ok...
ingat aku suker2 jer xnak ckp dgn dia..
ingat aku suker2 jer xnak betrtembung dgn dia..
aku tau aku x kuat lagi..
sbbnya aku akan menangis bila aku seleseai bercakap dgn dia...
aku belum kuat untuk berhadapan dengan dia seperti biasa...
ingat perasaan sayang tu boleh hilang sekelip mata ker...
aku hanya insan biasa...
dan sekarang aku xtahu aku masih lagi ader perasaan ke x....
aku hanya mampu berdoa pada tuhan....
YA ALLAH..
Kau tenangkanlah hatiku..
Kau tetapkanlah imanku...
Untuk aku menghadapi dunia yang penuh pancaroba ni
untuk aku berhadapan dengan orang sekeliling...