Tuesday, June 7, 2011

Gaduh2 manja.

ada x istilah gadoh2 manja....
wuwuwu...haish...nape mesti hari2 mau gadoh2 manja dgn saya..kalau sya terjatuh hati kan susah..ni pun da terjatuh hati ckit..adoyai....rasa nak tampar muka sendiri~
tp kalau x gadoh rase rindu...oooh ika..enough.hari ni satu payment ku kena reject ni semua sbb dia..mesti time email n buat payment tu smbil berangan...naseb siti tebrau x call marah2...fobia rasenya nak mengeluarkan air mata sbb tbrau...hukhuk...tp terlepas gak la kemrahan pde bdk praktikal...ckit jer... x bnyk pongggg...pas2 saya minta maaf...huhu
sekarang tiap2 malam ader di opes...samaada saya sudah gila atau pun...xtau nk ckp per...kerja x pernah nak abes...naseb bdn dan mata masih lagi kuat untuk menghadapi hari2 yg mendtng walaupun tnpa faizal..uit...ttba nama itu tertulis di sini...dia tunang orng la ika..xguna memikirkan nyer lagi....Faizal da dpt kerja JKR,kt KL...die da tinggalkan projek UTHM..sobsob...tp time valuation n meeting...saya msih tercari2 lagi bayang2 die...seriously fall in love with him,tp takdir menentukan segala2nya...why didnt choose me..why?huhu....

nota kaki:human are not perfect,sbb tu der je kesalahan yg dilakukan..so kita kenalah memahami dan x marah melulu...dan lagi saya sudah boleh hidup tnpa FAIZAL kerana saya sudah ader die...yg suudi nak gadoh dgn saya hari2..saya sgt appreciate..thanks for make me smile n at the same time make my life kucar kacir....i owe him satey 30 cucuk...

No comments:

Post a Comment