Thursday, June 23, 2011

Gemuks...

ko ckp aku gemuks..sungguh kurang adab disitu...
sesuka hati je pnggil orng gemuks...
mcmla die x gemuks....
eeeeeeeeeeee
sgt suka skitkan hati aku ni....
klau ckp dgn aku x blh baik2..
ckp kasar sokmo..selalu ak terasa..
klau ckp dgn orng lain blh pulak baik2...
adoyai...seksa sungguh rase....cuba ckp romantik2 ckit...
xmati x klau ckp dgn aku nice n sweet....

Saturday, June 18, 2011

susah nyer jd ketua

entri yg agak emo...
susah sebenarnya ade tnggung jwb yg berat....
kena monitor semua kerja orng...bila salah,yg kena marah dulu mstila aku
tp orng yang marah aku tu sbnarnya berlagak jer...mentang2 keja dgn client...hmmmm tp dunia mmg begini....

nota kaki-lagi susah bila orng yg kita suka bekerja satu team dgn kita dan kita jd ketua...nak marah pun raser bersalah...hadoi...kenapa mesti sukakan die...last2 yg kna minta maaf sbb marah adelah sayer...yer sayer

Saturday, June 11, 2011

Semakin tidak memahami ape yg de dlm hati....

salam,
mood ngantuk...penat bekerja dan penat marathon tgk wayang....
amik kau..smpei tetido2 dlm wyg...tp yg penting KL gengster terbaek.....sgtla best dan kelakar....
keja cm besa, x penah abes....keja sendiri da siap.kna buat keja orng...adoyai...da namanya HOPT...atau dlm bahasa pendeknya head of projek team...kna la memantau semua.....walaupun x suka...lama -lama aku terpaksa suka ...
bila la nak kawen ni....kwn2 semua sibuk nak kawen, tp ak stil cm gni lagi....asik2 terjatuh cinta dgn orng yg salah...last2 ak ditinggalkan...skrng mmg ader perasaan suka kt seseorng,tp rasenyer die da de awek...so terpaksa memendam perasaan sorng2...cinta dalam diam sgt skit ok....lagi sakit klau die x abes2 kacau kite...hari2..ade jer nak buat aku gelabah dan rase nak marah....tp dlm benci ade cinta..cinta ke?cintalah...huhu...klau x bergaduh sehari dgn dia aku rindu....kdg2 cm pelik plak, klau kitaorng bercakap baek2 pun sbb jga projek sama...tu pun kdg 2 gaduh..gaduh2 manja kot...hadoi...seksa rasenyer...sometimes ak perasan juga, soalan yg die tanya tu kdg2 da ulang bnyak kali, tp die ttp tanyer jgak soalan yg sama,sometimes terperasan die tgk muka aku...sbb ak pun kdg2 xboleh nak alih pandangan ke arah lain..sikit2 nak tgk tmpat die duduk jer...(orng kata,xdpt tgk orng yg kite suka,tgk bumbung rumah pn jadila)klau kes mcm aku ni tgk jela meja kerja die ,xpun tgk kereta die...huhuhu...tp x tahula...kan die da de awek,xkan terjatuh hati kat aku..plak...ak da la x cantek...thp orng yg besa2 jer...taste die semua yg cun...yg cantek...so ak buat conclusion untuk pujuk hati sendiri,die just nak kacau2 jer..xde perasaan papepun...mulut ckp biarlah ika...hati,meronta2 nk die...sya nak die ok...haha

nota kaki..terima kasih kerana membuatkan hari2 sayer ader rase gembira, sedih,dan rase cm kecik hati...yg penting at the end of the day..rase nak tersenyum jer...

Tuesday, June 7, 2011

Gaduh2 manja.

ada x istilah gadoh2 manja....
wuwuwu...haish...nape mesti hari2 mau gadoh2 manja dgn saya..kalau sya terjatuh hati kan susah..ni pun da terjatuh hati ckit..adoyai....rasa nak tampar muka sendiri~
tp kalau x gadoh rase rindu...oooh ika..enough.hari ni satu payment ku kena reject ni semua sbb dia..mesti time email n buat payment tu smbil berangan...naseb siti tebrau x call marah2...fobia rasenya nak mengeluarkan air mata sbb tbrau...hukhuk...tp terlepas gak la kemrahan pde bdk praktikal...ckit jer... x bnyk pongggg...pas2 saya minta maaf...huhu
sekarang tiap2 malam ader di opes...samaada saya sudah gila atau pun...xtau nk ckp per...kerja x pernah nak abes...naseb bdn dan mata masih lagi kuat untuk menghadapi hari2 yg mendtng walaupun tnpa faizal..uit...ttba nama itu tertulis di sini...dia tunang orng la ika..xguna memikirkan nyer lagi....Faizal da dpt kerja JKR,kt KL...die da tinggalkan projek UTHM..sobsob...tp time valuation n meeting...saya msih tercari2 lagi bayang2 die...seriously fall in love with him,tp takdir menentukan segala2nya...why didnt choose me..why?huhu....

nota kaki:human are not perfect,sbb tu der je kesalahan yg dilakukan..so kita kenalah memahami dan x marah melulu...dan lagi saya sudah boleh hidup tnpa FAIZAL kerana saya sudah ader die...yg suudi nak gadoh dgn saya hari2..saya sgt appreciate..thanks for make me smile n at the same time make my life kucar kacir....i owe him satey 30 cucuk...

Monday, June 6, 2011

Projek tebrau....&feel attracted to ....

kdg2 menyakitkan hati betul jga projek tebrau ni...
sebab org2 nye semua x mesra alam..
sabar je la..
hanya yg mampu ak buat...senyum and just breath~
tuhan..tlg tabahkan hatiku dan kuatkan imanku untuk berhadapan dgn org2 yg x mesra alam nie....kenapa mesti ade perasaan x best sedangkan kita kan sama semuanya menyembah kiblat yang sama, mengadap Allah yang satu...hmmmm..renung2kan dan selamat beramal...

Nota kaki:saya tertarik sungguh dgn die...walau cuba buang perasaan ni..haish....