Thursday, April 9, 2009

i care 4 u...but are u care 4 me....


klau kiter still amek kesah ape yg someone buat,mean kiter sygkan dier...

klau kiter da malas nak amek kesah ape yg someone 2 buat,it means kite da malas nak sygkan dier....da borsan...da penat...


(tired of waiting)


aku still amek kersah ape yg die buat...

aku stil amek kersah setiap perkatan yg keluar dari mulut dier

aku still amek kersah pade diri dier

ak still amek kersah walaupun kdg2 aku berlakon pura2 xpeduli..

aku still amek kersah walaupun aku sgt3x terkilan dgn die bile dier lmbat bls msg aku..


AKU STILL AMBIL PEDULI PASAL DIA.....


OOOOOOOOOhhhhhhhh GOD....

PLEASE HELP ME...

WHY I'M STILL CARE

3 comments:

  1. kwhakhwakhwkahwkawkhakwha! bersabarlah ika..bwk bertendang! encek nan ckp, cinta tak kan mati..
    ngahahahhahaha!

    ReplyDelete
  2. kuikuiukui...centa mmg xkan mati...
    tp ika yg akan mati mennuggu centa....

    ReplyDelete
  3. ika.............
    hehe

    ika............
    u deserve better than him.

    ika..........
    ALLAH plan the best for hamba nya

    ika..........
    ade hikmah disebalik kejadian.

    ika..........
    kimslm cinta mati ko :-P

    wiu~

    ReplyDelete