Tuesday, April 28, 2009

my LOVE...

My love is like a wind
i just can feel it...
but i can touch it....

cinta x semestinya memiliki....

Saturday, April 18, 2009

ak da jadi MAK NGAH...


ak sgt gembire


sbb ak da jadi mak ngah kepade seorng baby yg comel bernama AISYA ADENIN....


SO SWEET....


x sabar nak balik....


xsabar nak beri ciuman 100% pade adenin....muahh...

menunggumu.....


Didalam sebuah cinta
terdapat bahasa
Yang mengalun indah
mengisi jiwa
merindukan kisah
kita berdua
Yang tak pernah bisa
akan terlupa


Bila Rindu ini
masih milikmu
Kuhadirkan sebuah
tanya untukmu
Harus brapa lama
aku menunggumu
aku menunggumu...

Didalam masa indah
saat bersamamu
Yang tak pernah bisa
akan terlupa
Kenangan masa yang
menghancurkan jiwa
Dengan segenap cinta

aku bertanya

Bila Rindu ini
masih milikmu
Kuhadirkan sebuah
tanya untukmu
Harus brapa lama
aku menunggumu

Dalam hati kumenunggu..
Dalam hati kumenunggu..aku...
Dalam lelah kumenunggu..
Dalam hati kumenunggu..aku...
masih menunggu....

Bila Rindu ini
masih milikmu
Kuhadirkan sebuah
harus berapa lama
Harus brapa lama

aku menunggumu
aku menunggumu

Thursday, April 9, 2009

i care 4 u...but are u care 4 me....


klau kiter still amek kesah ape yg someone buat,mean kiter sygkan dier...

klau kiter da malas nak amek kesah ape yg someone 2 buat,it means kite da malas nak sygkan dier....da borsan...da penat...


(tired of waiting)


aku still amek kersah ape yg die buat...

aku stil amek kersah setiap perkatan yg keluar dari mulut dier

aku still amek kersah pade diri dier

ak still amek kersah walaupun kdg2 aku berlakon pura2 xpeduli..

aku still amek kersah walaupun aku sgt3x terkilan dgn die bile dier lmbat bls msg aku..


AKU STILL AMBIL PEDULI PASAL DIA.....


OOOOOOOOOhhhhhhhh GOD....

PLEASE HELP ME...

WHY I'M STILL CARE

entah pape tah...


hari ni present applied,kena marah habes2x.....pas2 aku xblh jawab ape yg ditnyer...aku sgt terkilan...

ooooooooooooooh pidot....klaulah pidot ader....cian pidot sbb xdpt bersam2 dgn kiteorang....tp bgus juga sbbb dier xpyhla la rasa cmner kena marah dgn panel applied...
esok aku da nak balik kg

sgt best...........................

xsbar rasenyer........

aku nk makan byk2.....

aku nak tgk tv puas2x......

ak nak bawa kereta pesona ku syg.......

the conclusion is entah pape tah...

Wednesday, April 1, 2009

SWEETKAN kami.......

swEETKAN KAMI...
KASH,AIMI,KAK TI,IKA DAN SAPIK....

BERSATU TEGUH CONSTRUCTION SDN BHD....
BERCERAI ROBOH...

QUALITY IS OUR BEST REQUEST


TIDUR................

semenjak assigment ak da abes...aku tidur dan terus tidur....(maybe nak balas dendam kot...huhuhuu)RASE CAM DA 10 TAHUN AKU X TDUR....

Rumate aku yg tersyg (izni n ijat) da start membebel pasal aku yg asik tidur je......dieorng siap suh aku tidur jgn bgn2 lag...(huhuhuhuhu..I'M soRRY rumate.....ak tau korang sygkan aku...dan rindu kan ak sbb xlayan korang semuer,sbb aku asik TIDUR SAHAJA.....

What ever pun....AKU SYG KORANG SEMUER...
AKU JUGE SYGKAN NAZRUL (name mamat ni mmg x blh tnggal...chenta matiku)

DAN KEPADE SESIAPE YG MENYAYANGI AKU...
AKU SYG KN KORANG JUGA

UNLEASH UR POTENTIAL...