Tuesday, March 31, 2009

TEGUH CONST SDN HD


aloooooo.......aku sgt gembire krane semua assignmnt aku tlh abis dibuat..semuer present pun sudah abis....(sbb itulah aku sgt gembire...dan pade mase yg same juga aku sgt sedih...sob..sob sbb da xde assignmnt nak kena wat...kuikui..)

da bnyak ari aku x cukup tido....badan rase seram sejuk je ni....mybe sbb penat...(tapela...aku akan kuatkan semangat jugak...wlupun ak da give up sbnarnye... waaaa.waaaa....)

(terima kasih utk semuer group mate ku aimi,kash,kak ti and sapik....TANPA korang semuer ku mati...korang semuer yg termuaHHHHH di hati)


Thursday, March 26, 2009

aku SGT terkilan...


akU SGT TERKILAN....
aku sgt sedih....kenape ek....
kite kan kwn2 satu kelas...
aku kn gurau 2 je...
pastu boleh pulak amik serious....
ak mmg tau perangai die yg moody x tentu pasal..
tp smpi hati die ckp aku bgtu...

but yg penting is APE Aku KESAH...
always ask yourself ibarat karte pirsang.. pada rumate ku ko da cukup kwan ke belum?????
kalau da cukup...xpyh perdulikan die...

ohhhhhhhhhh SEHA.....




Sya sgt rindu nak balik umah...kg ku di batu pahat johor....sgt rindu pada mama,ayah,anak sedara yg stil lg belum lahir, nini dan seha......( nak tau seha tu sape?????..seha ialah anak patung yg tlh dibeli oleh mamaku utk hanini...)


sbagai kwan die..yela mama aku kesiankan c hanini tu sbb xde kwn...(hanini tu plak anak seorng cikgu yg mak aku jaga dari kecik lagi...Skrg umur die 3 thun...birthday die same dgn aku tau...huhuhuhu....kiranye mmg mcm adik aku sndiri la..)..

tp yg kelakarnye..Seha tu xde mulut....(pelik tp benar) aND nini ni selalu pesan kat mak aku suruh beli mulut SEha kat pasar.....cian nini....xpe..nanti klau aku balik lg sekali...aku akan lukiskan mulut utk SEha...Gambar yg kat atas tu adalah gambar SEHA...BEtulkan citer aku...huhuhuhu

Sunday, March 1, 2009

CINTA MATI

Bagaimana caranya untuk Agar kau mengerti Bahwa aku rindu…

Bagaimana caranya untuk Agar kau mengerti Bahwa aku cinta…

Masihkah mungkin Hatimu berkenan Menerima hatiku untukmu

Cintaku sedalam samudra Setinggi langit di angkasa Kepadamu…

Cintaku sebesar dunia Seluas jagad raya ini Kepadamu, kepadamu…

Bagaimana caranya untuk kau mengerti Bahwa aku mencintaimu selamanya?

Bagaimana caranya untuk kau mengerti Bahwa aku merindukanmu selamanya?